main logo
1078

Poliţistul care a împuşcat mortal un tânăr din Hânceşti rămâne în arest

Șeful adjunct al poliţiei criminale din Hânceşti, care a împușcat mortal un tânăr, şi proprietarul centrului pe teritoriul căruia s-a întâmplat tragedia, rămân în arest. O decizie în acest sens a fost luată de Curtea de Apel Chișinău marți, 3 iulie.

Poliţistul care a împuşcat mortal un tânăr din Hânceşti rămâne în arest

La ședință a fost prezent doar proprietarul centrului de agrement, care a declarat jurnaliștilor că nu se consideră vinovat, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Amintim că, în noaptea de 21 iunie, un tânăr de 20 de ani a fost omorât după ce un polițist l-a împușcat. Tânărul ar fi intrat pe teritoriul unei piscine private, împreună cu încă doi prieteni. 

Unul dintre ei ar fi fiul deputatului Anatolie Zagarodnii. Iar cel de-al doilea fiul adoptiv al actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Polițistul, care a tras în tânăr, ar fi a ajuns la centrul de agrement după ce proprietarul s-a plâns autorităților că în ultimele zile câteva persoane necunoscute intrau fără permisiune la piscina sa. 

Proprietarul centrului de agrement și șeful adjunct al Poliției criminale din Hâncești au fost plasați în arest pentru 30 de zile la două zile de la incident, pe 23 iunie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării