main logo
7067

Polițiști falși, filmați cum sunt reținuți după un șantaj de 40.000 lei

Patru membri ai unui grup infracțional, cu vârstele între 25 și 34 de ani, au fost reținuți după ce s-au dat drept polițiști și au pătruns în apartamentul unui bărbat din Chișinău, de la care au primit prin șantaj 40.000 de lei.

Polițiști falși, filmați cum sunt reținuți după un șantaj de 40.000 leiFoto: Știri.md

Bănuiții au intrat în apartamentul victimei sub pretextul că vor percheziționa domiciliul, motivând că acesta ar poseda droguri, transmite Știri.md

Ulterior, suspecții au aplicat violența fizică asupra victimei și au solicitat să le transmită mijloace financiare în suma de 40.000 de lei, după care în prezența acestuia au sustras bunuri materiale. 

Mai mult, indivizii au urcat forțat victima într-un automobil și au transportat-o într-o fâșie forestieră, unde au continuat maltratarea ei, pentru a obține mijloace financiare.

Toate acțiunile, suspecții le filmau pe telefoanele mobile, după care utilizau aceste filmări pentru intimidarea victimei, ca să-și ducă la bun sfârșit intențiile lor.

În urma măsurilor efectuate, polițiștii, cu suportul ofițerilor BPDS “Fulger”, au reținut suspecții, iar astăzi,16 septembrie, aceștia au fost plasați în arest pentru 30 de zile.

Făptașii riscă închisoare de la 6 la 8 ani, iar pentru uzurparea de calități oficiale, de până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării