main logo
15306

Plăci de granit, căzute peste oameni la Bălți: Un mort și 2 răniți

Un tânăr a murit, iar alți doi bărbați au ajuns la spital, după ce mai multe plăci de granit au căzut peste ei.

Plăci de granit, căzute peste oameni la Bălți: Un mort și 2 rănițiFoto: dse.md

Tragedia s-a produs ieri, 15 septembrie, pe teritoriul uzinei ”Electrotehnice” din municipiul Bălți, unde o întreprindere ce se ocupă cu prelucrarea și tăierea pietrei închiriază un depozit, transmite Știri.md.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Bălți, Eugenia Molceanov, ne-a spus că oamenii legii au fost alertați la ora 20:05.

"La fața locului, polițiștii au stabilit că tragedia s-a produs în timpul descărcării din camionul DAF a plăcilor din granit cu dimensiunea 1 x 3 m. Nerespectând regulile de siguranță în timpul descărcării din remorcă mai multe plăci de granit au căzut peste un tânăr în vârstă de 35 de ani, altul de 34 de ani și al treilea tânăr în vârstă de 25 de ani", a explicat Eugenia Molceanov.

Potrivit poliției, în urma accidentului, tânărul în vârstă de 25 de ani a decedat, iar celelalte două victime au fost transportate la spital pentru acordarea ajutorului medical.

Potrivit IGSU, bărbații au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone.

"Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reușind să salveze cei doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit al persoanei decedate. Bărbații salvați au fost preluați de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale", se arată în comunicat.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării