419
0
Pești cu viermi ar fi ajuns și în alte grădinițe din Chișinău
419
0

Pești cu viermi ar fi ajuns și în alte grădinițe din Capitală, nu doar la grădinița nr. 177.

Foto: Președinția RM

Consilierul președintelui țării Igor Dodon, Ion Chicu, a publicat astăzi o imagine cu discuții dintre directori de grădinițe care se plâng de aceeași problemă, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Discuțiile ar fi avut loc în aceeași perioadă în care s-ar fi întâmplat cazul semnalat ieri de fosta directoare a grădiniței nr. 177.

Una dintre directoare scrie că peștele care i-a fost livrat este „cu balauri”, alta se plânge de calitatea proastă a pâinii, iar o altă directoare, de miezul de nuci.

„De ce firma care a livrat viermi la 11 aprilie a continuat să aducă pește ”cu balauri!” și la 25 aprilie? Dna Gutu, angajată printr-un concurs-fulger, de o zi, anul trecut la șefia DGETS, ce măsuri a întreprins în acest caz, în afară de terorizarea directorilor, care s-au revoltat?”, a comentat Ion Chicu.

O ex-directoare a grădiniței nr. 177 din Chișinău a mers azi la Președinție și a arătat niște imagini cu pește plini de viermi și pâine mucegăită. 

Șefa Direcției Generale Educație Tineret și Sport (DGETS), Rodica Guțu, a declarat ulterior că acele produse nu au ajuns pe masa copiilor și că a fost sesizată Agenția Națională de Securitate a Alimentelor. 

La Președinție a fost creată o comisie care investighează acest caz.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter