288
0
Permis de conducere falsificat, depistat la controlul de frontieră
288
0

Un moldovean a fost reținut de către poliția de frontieră pentru tentativa de a trece hotarul cu permisul de conducere falsificat.

Tânărul în vârstă de 27 de ani intenționa să traverseze punctul de trecere Tudora cu actele falsificate, dar a fost deconspirat, transmite Știri.md.

Astfel, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat la controlul de frontieră un automobil de model Fiat Croma, înmatriculat în Bulgaria. 

În timpul verificării minuțioase a documentelor prezentate de către conducătorul auto, un locuitor al orașului Bender, polițiștii de frontieră au observat mai multe elemente de contrafacere a permisului de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile competente ale Federației Ruse. 

Audiat, tânărul moldovean a declarat că a frecventat cursurile auto, însă a ezitat să spună cum a obținut permisul. La fel, a precizat că acest document l-a folosit în Rusia, unde lucrează ca șofer de camion.

În aceste condiții, documentul falsificat a fost ridicat și transmis către expertiza tehnico-judiciară, iar cetățeanul și-a continuat călătoria, doar că în calitate de pasager. 

Polițiștii de frontieră din Direcția regională EST continuă cercetările pe faptul săvârșirii infracțiunii de fals în actele oficiale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter