224
0
Permis de conducere falsificat, depistat la controlul de frontieră
224
0

Un moldovean a fost reținut de către poliția de frontieră pentru tentativa de a trece hotarul cu permisul de conducere falsificat.

Tânărul în vârstă de 27 de ani intenționa să traverseze punctul de trecere Tudora cu actele falsificate, dar a fost deconspirat, transmite Știri.md.

Astfel, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat la controlul de frontieră un automobil de model Fiat Croma, înmatriculat în Bulgaria. 

În timpul verificării minuțioase a documentelor prezentate de către conducătorul auto, un locuitor al orașului Bender, polițiștii de frontieră au observat mai multe elemente de contrafacere a permisului de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile competente ale Federației Ruse. 

Audiat, tânărul moldovean a declarat că a frecventat cursurile auto, însă a ezitat să spună cum a obținut permisul. La fel, a precizat că acest document l-a folosit în Rusia, unde lucrează ca șofer de camion.

În aceste condiții, documentul falsificat a fost ridicat și transmis către expertiza tehnico-judiciară, iar cetățeanul și-a continuat călătoria, doar că în calitate de pasager. 

Polițiștii de frontieră din Direcția regională EST continuă cercetările pe faptul săvârșirii infracțiunii de fals în actele oficiale.

Citește și
article image
Idee apărută după protest: Ecuson nou polițiștilor de...
0
230
article image
Situația la frontieră: 2 persoane în conflict cu legea au...
0
83