main logo
288

Permis de conducere fals cu 1.000 de euro. Bărbatul prins la frontieră

Un permis de conducere fals, care urma să fie folosit de un moldovean în Portugalia, a fost descoperit de polițiștii de frontieră. Bărbatul ar fi perfectat documentul contra sumei de 1.000 de euro.

Permis de conducere fals cu 1.000 de euro. Bărbatul prins la frontierăPermis de conducere fals cu 1.000 de euro. Bărbatul prins la frontieră

La trecere frontierei de stat s-a apropiat un mijloc de transport ce efectua curse ocazionale pe itinerarul R. Moldova – Portugalia. În timpul verificării actelor de călătorie, polițiștii au observat comportamentul suspect al unui pasager moldovean, transmite Știri.md

El a fost supus controlului suplimentar, fiind solicitat să prezinte toate documentele și alte bunuri deținute. Astfel, bărbatul a oferit spre examinare un permis de conducere emis de autoritățile naționale pentru toate categoriile de transport. Cu ajutorul tehnicii din dotare s-a confirmat că documentul era fals.

Audiat bărbatul a spus că nu cunoaște despre fals, însă a precizat că și-a perfectat permisul acum patru ani, prin intermediul unei cunoștințe contra sumei de 1.000 de euro.

Pe faptul celor descoperite, a fost întocmit un proces verbal.

Persoana riscă amendă de până la 32.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării