main logo
2067

Percheziții la Lipcani: Cum aduceau trei bărbați țigări din Ucraina

Polițiștii de frontieră au efectuat percheziții la patru adrese din orașul Lipcani, asupra unui mijloc de transport și a unei unități comerciale.

Percheziții la Lipcani: Cum aduceau trei bărbați țigări din UcrainaPercheziții la Lipcani: Cum aduceau trei bărbați țigări din Ucraina

În rezultatul acțiunilor efectuate, au fost depistate și ridicate o cantitate de țigări în asortiment, pe pachetul cărora este aplicat un abțibild reprezentând magazinele Duty Free, însă produsele de tutungerie erau propuse spre realizare în piețele din orașele Lipcani și Briceni, transmite Știri.md.

Mai mult, acestea erau transportate clandestin, fiind aduse din Ucraina. Anterior, aceleași persoane au încercat să introducă bunuri de acest gen prin punctele de trecere a frontierei de nord, însă intențiile le-au fost dejucate de către polițiștii de frontieră.

Audiați, bărbații cu vârstele cuprinse între 30 și 50 de ani au oferit câteva detalii privind metodele și activitățile pe care le desfășurau, recunoscându-și vina.

Cercetările continuă pe acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării