196
0
Pedeapsa primită de doi chișinăuieni pentru circulația ilegală a drogurilor
196
0

Doi locuitori ai Capitalei au fost condamnaţi recent la 8 ani şi, respectiv, 7 ani şi 6 luni închisoare pentru punerea ilegală în circulaţie a drogurilor, în proporţii deosebit de mari.

De asemenea, pe lângă pedeapsa primită, aceștia au fost obligați să achite statului 57.000 lei pentru cheltuieli judiciare, transmite Știri.md

Potrivit Procuraturii Generale, cei doi au fost reținuți acum un an, procurorii demostrând că inculpaţii au primit pentru realizare droguri, după care le-au transportat, păstrat şi comercializat, la un preţ de 160 – 200 lei per gram.

Reţinerea indivizilor a avut loc concomitent, în câteva sectoare ale Capitalei, în momentul în care aceştia intenţionau să comercializeze droguri, iar fiind percheziţionaţi, asupra lor au fost depistate şi ridicate peste 140 grame de haşiş, 0,20 grame de canabis şi 44 grame de marihuană.

De asemenea, în cadrul percheziţiei efectuate la domiciliul bănuiţilor, au fost depistate şi ridicate droguri, un cântar, telefoane mobile, prin intermediul cărora se purtau discuţii şi erau identificaţi potenţialii cumpărători ai substanţelor narcotice.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter