main logo
14770

Pedeapsa anunțată în cazul accidentului mortal. Starea șoferiței vinovate

O persoană a decedat, iar alte 24 au fost rănite în urma unui accident teribil produs în sectorul Buiucani al Capitalei.

Pedeapsa anunțată după accidentul mortal: Starea șoferiței vinovate

Potrivit oamenilor legii, cauză preliminară este că șoferul Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Totodată, poliția a declarat pentru Știri.md, că la volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

„Pentru moment, nu se cunoaşte cine se face vinovat de producerea accidentului. Însă, potrivit legislaţiei, conducătorul auto care a provocat un asemenea accident riscă până la şapte ani de închisoare cu anularea permisului de conducere”, a menționat Scripnic pentru Moldpres

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

Știri.md amintește că accidentul s-a produs astăzi, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării