main logo
779

Patru tineri au jefuit mai multe depozite din Capitală

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 14 și 19 ani au fost reținuți de oamenii legii fiind suspectați de comiterea mai multor furturi din depozitele amplasate pe strada Miorița din Capitală.

Patru tineri au jefuit mai multe depozite din CapitalăPatru tineri au jefuit mai multe depozite din Capitală

În primul caz, polițiștii au fost alertați pe 11 martie, de către proprietarul depozitului comunicând că i-au fost sustrase bunuri materiale, transmite Știri.md

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a stabilit că tinerii au pătruns în depozit prin deteriorarea geamului, de unde au sustras mai multe motoare electrice de model "CP-161”, cauzând un prejudiciu în sumă de 141.000 lei.

Al doilea caz a avut loc pe 12 martie, poliția fiind alertată precum că, persoane necunoscute pe parcursul nopții au pătruns pe teritoriul întreprinderii și au sustras bunuri materiale cum ar fi: instrumente predestinate în construcție, prelungitoare, cablu electric. 

Astfel prin acțiunile lor au cauzat un prejudiciu în sumă de 41.485 lei. 

Ulterior, în urma acțiunilor speciale de investigații, suspecții au fost identificați și reținuți. Fiind conduși la Inspectoratul de Poliție Centru pentru audieri, aceștia și-au recunoscut vinovăția.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Tinerii în vârstă de 18 ani și 19 ani au fost reținuți pentru 72 de ore, iar minorii sunt cercetați în stare de libertate. 

Suspecții riscă amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării