7 august, 11:57
5 736
13
Patru persoane, filmate cum fură pavaj din Chișinău cu un Audi Q5
7 august, 11:57
5 736
13

Patru persoane au fost surprinse cum încarcă pavajul de pe un şantier din Capitală într-o mașină.

Colaj: știri.md

Imaginile video cu fapta rușinoasă au fost publicate de Primăria Chișinău, transmite Știri.md.

Potrivit sursei citate, persoanele au sustras elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarului din strada Kiev.

Edilul Capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în zadar.

„Am văzut câteva „Gospodine” care ieri noaptea, pe strada Kiev furau pavaj, chiar așa, într-un automobil Q5, le aranjau și au plecat de la fața locului. Avem și cazuri când instalăm, reparăm, iar peste noapte unii distrug”, a declarat edilul.

Totodată, primarul general a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că cu privire la caz s-a autosesizat Inspectoratul de Poliție al sectorului Râșcani.

"Cazul a fost înregistrat. Poliția întreprinde toate măsurile pentru a identifica persoanele care au comis sustragerea pavajului. Toate circumstanțele cazului se stabilesc", a precizat Natalia Stati.

Totodată, Natalia Stati, ne-a spus că persoanele riscă până la 3.000 de lei amendă sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter