main logo
2183

Primele imagini cu troleibuzele blocate de pana de curent din Chișinău

Transportul public în zona centrală a capitalei este blocat din cauza unei pene de curent electric.

Primele imagini cu troleibuzele blocate de pana de curent din Chișinău

Opt stații de tracțiune ale Regiei Transport Electric Chișinău nu pot fi alimentate până la remedierea avariei, transmite Știri.md cu referire la IPN.  

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primărie, avaria s-a produs în jurul orei 13.30, fiind afectată circulația troleibuzelor pe str. Mihai Viteazul, str. Petricani, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. Pușkin.

Reprezentanții furnizorului de energie electrică, precum și ai RTEC, sunt antrenați la remedierea problemei pentru a relua circulația transportului public de pasageri.

Ulterior, Primăria municipiului Chișinău a informat că circulația troleibuzelor în zona centrală a Capitalei a fost reluată după circa o oră de la deconectarea energiei electrice la rețeaua de contact. 

Astfel, pentru a decongestiona traficului rutier și a asigura transportarea călătorilor, Regia Transport Electric Chișinău a reluat circulația a circa 60% din numărul total de unități de transport, care asigură cu transport zona afectată.  

Sursa video: fb.com/OleaDanilencoPushca

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării