29 iul, 2019 11:50
929
0
Păgubiții jafului de la MAIB au protestat în fața sediului: Dați-ne banii înapoi
29 iul, 2019 11:50
929
0

Protest matinal la Moldova Agroindbank (MAIB). Revoltați că li s-au furat banii pe care i-au agonist timp de mai mulți ani, un grup de oameni au venit la bancă pentru a-și exprima indignarea.

Foto: tv8.md

Protestatarii au cerut ca banii promiși să le fie întorși, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Aceștia au scandat: „Dați-ne banii înapoi”.

„Economiile mele timp de zece ani le-a luat fiul meu și le-a pus la bancă să le păstreze. Acum el m-a anunțat că banii nu mai sunt, totul s-a furat. Acum ce o să facem”, a spus unul dintre protestatari.

„Am lucrat peste hotare, după care am venit să-mi cumpăr un apartament. Acum acești bani nu mai sunt. Ne-au furat nici o rușine. Ne-au furat totul ce am avut. Noi achitam lunar, iar acum cu ce am rămas”, a spus indignată o femeie.

„Cine acum o să-mi întoarcă banii care i-am economisit?”

Reprezentanții Moldova Agroindbank (MAIB) au anunțat că vor face azi o conferință de presă la acest subiect.

Jaful s-a produs în noapte de vineri spre sâmbătă, la data de 6 iulie, dar faptul că banca a fost spartă s-a depistat abia dimineața. Suma prejudiciilor este de circa 30 de milioane de lei, potrivit Poliției.

Începând cu 11 iulie, reprezentanții Moldova Agroindbank au anunțat că persoanele care au avut de suferit de pe urma furtului din una dintre sucursalele băncii, vor putea depune cereri pentru transferul compensaţiilor. Suma acestora se ridică la 500.000 de lei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter