867
0
Oseminte umane, descoperite lângă un fost cinematograf din Capitală
867
0

Oseminte uamne au fost depistate ieri în preajma unui fost cinematograf de pe strada Vasile Alecsandri din Capitală.

Acestea au fost descoperite de către angajații SA „Termoelectric”, care efectuau lucrări de renovare a conductelor de energie termică. Osemintele au fost găsite în urma lucrărilor de excavare a pământului, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Polițiștii au fost alertați ieri la ora 19:30 prin intermediul serviciului unic 112. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă în plină componență a Inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului a fost solicitat și medicul legist.

Ulterior, în urma documentării și cercetării la fața locului, forțele de ordine au stabilit că pe lotul de pământ unde se efectuau lucrări de către angajații SA „Termoelectrica”, anterior a fost amplasat un cimitir, informează Poliția Capitalei. 

La examinarea osemintelor de către medicul legist, acestea se aflau de foarte mult timp îngropate acolo. Osemintele depistate au fost ridicate și îndreptate spre examinare la Centrul de Medicină Legală, pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter