main logo
1120

Operațiune specială pe trasee: Amenzi de 63.200 lei, aplicate într-o zi

12 ofițeri SPIA și 14 ofițeri ai Centrului de Escortă și Misiuni Speciale (CEMS) al INSP au făcut 12 echipe de patrulare și au vânat șoferi în zonele de Vest și Est ale R. Moldova. 

Operațiune specială pe trasee: Amenzi de 63.200 lei, aplicate într-o ziColaj: știri.md

Acțiunea a avut loc pe 14 ianuarie, iar drept au fost întocmite 84 procese-verbale și aplicate amenzi de 63.200 de lei și 172 puncte de penalizare, transmite Știri.md

Potrivit informațiilor, cele mai frecvente derogări documentate au fost încălcarea regulilor de exploatare a autovehiculului; încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor și încălcarea regulilor privind vinieta.

Totodată, oamenii legii au tras pe dreapta și doi șoferi băuți, care s-au ales cu procese-verbale. Unul avea 0,43 mg/l, iar altul 0.24 mg/l concentrație de alcool în aerul expirat. 

SPIA precizează că, în colaborare cu INSP, va organiza săptămânal activități în scopul prevenirii accidentelor din traficul rutier, intensificării măsurilor de responsabilizare a conducătorilor auto, respectării Regulamentului circulației rutiere, prevenirii și combaterii manifestărilor de corupție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării