main logo
1075

O tânără, bătută rău de iubit pentru că un alt bărbat a condus-o acasă

O tânără de 30 de ani a rămas cu coaste rupte, zeci de vânătăi și cicatrici și pierderea temporară a vederii la ochiul drept, după ce a devenit victimă a violenței.

O tânără, bătută rău de iubit pentru că un alt bărbat a condus-o acasă

Tânăra ar fi fost bătută fără milă de către concubinul ei, după ce, acesta ar fi văzut cum un coleg de serviciu ar fi condus-o până acasă, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

S-a întâmplat în seara de 15 august, în jurul orei 20:00, în orașul Bender. Orbit de gelozie, bărbatul de 47 de ani, ar fi luat-o la pumni pe tânără, imediat cum aceasta ar fi intrat în casă. Victima nici nu ar fi reușit să spună măcar un cuvânt.

Femeia s-ar fi adresat la spital a doua zi dimineața. Din cauza coastelor rupte, aceasta nu putea respira. Mai mult, ea nu vedea aproape deloc cu ochiul drept. Tânăra a fost spitalizată, iar medicii au chemat milițienii din regiune la fața locului.

Când milițienii l-au luat la întrebări pe bărbat, acesta ar fi căzut în genunchi, rugând-o pe iubita lui să retragă cererea și promițând că așa ceva nu se va mai repeta.

Deocamdată, nu se știe dacă tânără îl va putea vreodată ierta sau nu. Cert este că, acum, bărbatul este cercetat penal pentru violență fizică în familie și riscă până la trei ani de pușcărie

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării