main logo
3540

O tânără a fiert ouă în cuptorul cu microunde şi şi-a pierdut vederea

Bethany Rosser, în vârstă de 22 de ani, din Marea Britanie, a citit pe Google că poate să fiarbă ouă la cuptorul cu microunde, singura regulă fiind că trebuie să pună sare în apă. Încercarea tinerei s-a terminat cu o dramă.

O tânără a fiert ouă în cuptorul cu microunde şi şi-a pierdut vederea

A lăsat ouăle în cuptorul cu microunde pentru 6 minunte, iar când a deschis aparatul, acestea i-au explodat în faţă. Tânăra şi-a pierdut vederea la unul dintre ochi, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

″În timp ce mă uitam să văd dacă ouăle sunt gata, au explodat în ochii mei. Asta s-a întâmplat în momentul în care le-am scos afară. Nu am fost atât de speriată niciodată. Tremuram și plângeam“, a declarat fata.

Bethany a sunat imediat la urgenţe, iar în timp ce aştepta ambulanta şi-a dat cu apă rece pe fată, ceea ce i-a agravat starea. 

Tânăra şi-a făcut o fotografie pe patul de spital şi a publicat-o pe internet pentru a atrage atenţia tuturor să nu repete greşeala ei.

Tot tânăra a mai adăugat că și membrii familiei ei au fost de față, însă nu au fost răniți. De asemenea, medicii nu au putut preciza dacă tânăra îți va recupera vederea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării