main logo
7535

O șoferiță fără permis a aruncat 100 de euro în mașina polițiștilor

O tânără a încercat să mituiască polițiștii de patrulare după ce au depistat-o că aceasta conducea automobilul fără permis.

O șoferiță fără permis a aruncat 100 de euro în mașina polițiștilor

Incidentul s-a produs ieri, 20 august, în jurul orei 14:00, pe traseul Ungheni-Chișinău, transmite Știri.md.

Conform spuselor polițiștilor, tânăra conducea automobilul neadecvat. În urma stopării vechicolului, tânăra a declarat că nu deține permis de conducere.

După ce polițiștii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanții la trafic, atât timp cât nu poate să conducă un automobil, fata de 22 de ani a încercat să mituiască angajații INP. 

Chiar dacă i s-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale, aceasta a aruncat în mașina poliției 100 de euro, pentru a nu fi documentată și pentru a nu fi ridicată la parcarea specială mașina pe care nu avea dreptul să o conducă.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) amintește conducătorilor auto că fiecare încălcare ignorată, mai târziu poate produce o tragedie. 

Nu propuneți polițiștilor alternative amenzilor, iar dacă vă ciocniți cu incidente în care vi se propune sau vi se cere mită, apelați la numerele scurte 112 sau 1520 și denunțați actele de corupție. 

Toți participanții la trafic trebuie să fie responsabili și să-și asume greșelile.

Image may contain: one or more people

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării