main logo
10524

O șoferiță drogată și fără permis a aruncat bani în mașina polițiștilor

O șoferiță din Capitală a încercată să mituiască ofițerii de patrulare după ce a fost prinsă în stare de ebrietate narcotică, cu droguri la ea și fără permis de conducere.

O șoferiță drogată și fără permis a aruncat bani în mașina polițiștilorFoto: facebook.com/INP

Cazul a avut loc pe 8 decembrie, în jurul orei 23:00, transmite Știri.md

Fiind implicați la supravegherea traficului rutier, pe strada Mitropolit Dosoftei, inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Peugeot care circula neregulamentar.

Mașina a fost stopată pentru verificări, iar polițiștii de patrulare au stabilit că la volanul acesteia se afla o tânără în vârstă de 23 de ani. În timpul discuției cu inspectorii, aceasta avea un comportament neadecvat și semne vizibile ale stării de ebrietate narcotică.

În momentul prezentării actelor, din poșeta acesteia a căzut un pachețel suspect cu o substanță de culoare cafenie, pe care tot ea a recunoscut că urma să-l transmită altei persoane. 

După mai multe verificări efectuate de ofițeri s-a stabilit că tânăra nici măcar nu deține permis de conducere.

Pentru a nu fi documentată și a scăpa de pedeapsă, șoferița a încercat de mai multe ori să mituiască inspectorii de patrulare. 

Fiind atenționată despre riscurile de răspundere penală pentru darea de mită, ea intenționat a aruncat bancnotele în mașina de patrulare.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată grupa operativă care a întreprins toate acțiunile de rigoare. 

Tânăra a fost condusă la Dispensarul Republican de Narcologie. Supusă testării, în organismul femeii a fost confirmată prezența drogurilor. 

Pentru faptele comise ea este pasibilă de răspundere contravențională și pedeapsă penală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării