main logo
595

O șoferiță din Moldova a rămas la frontiera României fără mașină

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit 6.420 ţigarete de provenienţă duty-free.

O șoferiță din Moldova, fără mașină la frontiera României. MotivulO șoferiță din Moldova, fără mașină la frontiera României. Motivul

O moldoveancă încerca să le introducă în România, ascunse într-un loc special amenajat la bordul autoturismului pe care îl conducea. Ea s-a apropiat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/I.T.P.F. Iași la volanul unui automobil de marcă Citroen, înmatriculat în județul Iași.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului și persoanei. În context vameșii au descoperit ascunse într-un loc special amenajat în bordul autoturismului 6.420 ţigarete, de diferite mărci, de proveniență duty-free. 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor, sancţionarea contravenţională a femeii cu amendă în de 10.000 lei românești, precum și indisponibilizarea autoturismului, în vederea confiscării.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării