main logo
2862

O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă. Suspectul a recunoscut fapta

Noi informații obținute în exclusivitate de Știrile TVR din ancheta de la Caracal! Potrivit unor surse, procurorii au descoperit o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, minoră la momentul la care a fost violată de acesta.

O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă. Suspectul a recunoscut fapta

Fata a fost audiată, iar fapta a fost recunoscută de suspect în fața anchetatorilor. Corespondenta noastră, Oana Danciu, știe mai multe, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

Anchetatorii au ridicat pe platformă mașina cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra și cu care făcea taximetrie ilegală, mașina va fi dusă la expertiză, ca și prima mașină, o dubă - a transmis Oana Danciu, pentru Telejurnal. 

Oamenii legii au continuat să sape în curtea lui Gheorghe Dincă, după ce au scanat terenul cu acel aparat special, dar până acum nu au găsit nimic concludent. 

Apar însă noi acuzații la adresa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit în casa acestuia probe concludente și le-au confruntat, așa că au aflat că acesta, pe parcursul anului 2019, ar mai fi violat o altă minoră, aceasta a fost deja audiată de procurorii DIICOT, a mărturisit că i-a fost prea teamă ca să depună plângere. 

Gheorghe Dincă a mărturisit că a bătut-o și a violat-o și a mai spus că a mai agresat alte trei femei, însă a refuzat să dea detalii care să-i ajute pe anchetatori să le și identifice.

Între timp, la DIICOT Craiova există alte două dosare, din 1999 și 2012, în care făptuitorul are același mod de a acționa ca Gheorghe Dincă, au încercat anchetatorii să vadă dacă sunt sau nu legături între cele două cazuri, există însă și alte dosare de proxenetism și trafic de persoane la DIICOT Craiova, care, în acest moment, se află într-un stadiu incipient în ceea ce privește cercetarea.

Gheorghe Dincă va fi chestionat despre cea de-a treia sa posibilă victimă săptămâna viitoare, inclusiv cu testul poligraf.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării