main logo
586

O moldoveancă a fost reținută după ce a prezentat un permis fals

O moldoveancă este cercetată de către polițiștii de frontiră pentru că aceasta ar fi prezentat un permis fals de conducere.

O moldoveancă a fost reținută după ce a prezentat un permis fals

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, transmite Știri.md.

Femeia în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, și-a prezentat actele de identitate și permisul de conducere fals.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, M.T. a declarat că a urmat cursurile unei școli de șoferi din Republica Moldova, dar, deoarece nu a mai avut răbdare să obţină legal permisul de conducere, a procurat documentul prezentat la control, de la o persoană ale cărei date nu le cunoaşte plătind suma de 350 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării