18 octombrie, 10:50
868
0
O mașină a ajuns într-un pilon, iar alta s-a răsturnat la Drochia: Un mort
18 octombrie, 10:50
868
0

Un șofer a decedat, iar pasagerul său a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina cu care se deplasau s-a inversat la Drochia.

Foto: IP Drochia

Accidentul rutier s-a produs pe 17 octombrie, la ora 16:35, în localitatea Ochiul Alb. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Ina Moscalic a declarat că un tânăr de 28 de ani, care conducea un automobil de model Opel Corsa, nu a ținut spațiul lateral suficient și s-a tamponat într-un alt automobil de model Seat Ibiza, la volanul căruia era un șofer de 74 de ani.

În urma impactului, mașina de marca Seat a derapat de pe partea carosabilă și s-a ciocnit într-un pilon, iar Opelul s-a răsturnat.

Șoferul din Opel și pasagerul său de 26 de ani au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul raional Drochia, însă în urma traumelor primite tânărul de 28 de ani a decedat în drum spre spital. 

Alte circumstanțe se stabilesc.  

Știri.md amintește că tot ieri, 17 octombrie, în raionul Drochia a avut loc încă un accident, în urma căruia un șofer a ars de viu

Bărbatul de 29 de ani era originar din localitatea Iliciovca, din același raion, și a lăsat în urmă o tânără soție de 26 de ani și o fetiță de aproximativ 4 anișori.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter