16 septembrie, 17:40
2 677
0
O mamă, ucisă de propria fiică cu toporul în cap la Căușeni
16 septembrie, 17:40
2 677
0

O femeie a murit, după ce a fost lovită în cap cu un topor chiar de către propria fiică. Crima a avut loc astăzi, în localitatea Tănătari, din raionul Căușeni.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru deschide.md că femeia a fost ucisă de către fiica sa, dar nu de către fiu cum se anunțase anterior, transmite Știri.md.

„La 16 septembrie 2020 ora 11:40 poliția din Căușeni a fost sesizată de asistenta socială din localitatea Tănătari, care a comunicat că venind în vizită la domiciliul unei femei de 80 ani a depistat-o pe aceasta în stare gravă cu plăgi și hemoragie masivă în regiunea feței.

Femeia a solicitat și intervenția medicilor, însă până la venirea acestora bătrâna de 80 ani a decedat din cauza traumelor primite.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că bătrâna locuia singură în localitatea Tănătari.

Astăzi, dimineața la ea în vizită a venit fiica sa de 45 ani care în urma unui conflict cu mama sa, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un topor în regiunea feței”, susține Vetcu.

Știrea inițială:

Potrivit poliției locale, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 79 de ani, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Aceasta a fost lovită în cap cu un topor de către fiul său, un bărbat în vârstă de 45 de ani.

La fața locului imediat a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire, până la venirea echipajului medical femeia a murit, iar medicii au putut doar să constate decesul.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter