main logo
647

O mamă și-a aruncat copiii de la etajul 3 al unei clădiri în flăcări

Un polițist din statul american Iowa a prins în brațe, rând pe rând, trei copii, pe care mama lor i-a aruncat de la etajul trei al casei cuprinse de flăcări.

O mamă și-a aruncat copiii de la etajul 3 al unei clădiri în flăcări

Era singurul mod în care puteau fi salvaţi cei mici şi totul s-a terminat, până la urmă, cu bine. Imaginile, incredibile, au fost surprinse de camera video, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

O mamă şi cei trei copii ai săi - cu toţii mai mici de trei ani - captivi la etajul al treilea al unei clădiri cuprinse de flăcări.

Victimă: „Când am deschis uşa, parcă am dat de un perete de fum gros”.

Înspăimântată şi cu inima strânsă, femeia a dat curs singurei opţiuni pe care o mai avea pentru a-şi salva copiii. Şi-a pus toată încrederea - şi speranţa - în poliţistul care era jos, în faţa clădiri.

Victimă: „Era ca şi când mi-ar fi cerut să am încredere în el, dar eu nu am încredere în nimeni când e vorba de copiii mei. În acel moment, însă, aveam doar un singur gând, să-i scot imediat afară”.

Poliţistul salvator şi trei colegi ai lui au încercat, cum s-au priceput mai bine, să-i liniştească pe cei mici, până când aceştia s-au văzut, din nou, în braţele mamei.

Pompier: „Copii, vreţi să intraţi în maşină să vă încălziţi? Dulceaţă mică, cum te simţi? O să vă încălziţi, hai să dăm drumul la căldură, bine? Mami o să fie bine, vine imediat la voi”.

Pompierii au evacuat-o şi pe mama lor, din locuinţa în flăcări, iar acum întreaga familie este în siguranţă. Iar poliţistul care a prins copiii, rând pe rând, în braţe, precum şi colegii lui, sunt consideraţi, în comunitate, adevăraţi eroi.

Victimă: „Nu pot să le mulţumesc îndeajuns. Le datorez lor întreaga mea lume, mi-au salvat copiii, care sunt lumea mea”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării