main logo
1399

O lună de arest pentru judecătoarea Liubovi Brânză, reținută de CNA

Judecătoarea Liubovi Brânză, reţinută ieri de CNA într-un dosar pentru corupţie, a fost plasată în arest pentru 30 de zile.

O lună de arest pentru judecătoarea Brânză, reținută de CNA30 de zile arest pentru judecătoarea Liubovi Brânză, reținută de CNA

Liubovi Brânză este soţia decanului Facultăţii de Drept de la USM, reţinut şi el într-un dosar pentru corupţie, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Amintim că zece persoane au fost reţinute într-un dosar de corupţie, în care sunt implicați 5 judecători, 1 procuror, 1 avocat, 1 asistent judiciar, 1 medic și un inculpat pe un dosar.

Acestea au pretins și primit sume de bani în proporții deosebit de mari pentru a emite decizii favorabile pe mai multe cauze penale aflate în examinare.

Rolul avocatului și procurorului în schemă a constat în intermedierea transmiterii mijloacelor bănești de la persoanele interesate către magistrați.

Medicul și cealaltă persoană fizică, implicate în schemă, erau „clienții" judecătorilor, cei care furnizau mijloacele bănești și în interesul cărora urmau să fie emise decizii favorabile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării