main logo
1664

O finalistă a concursului Miss Univers, găsită moartă în propria casă

Neo-zeelandeza Amber-Lee Friis, 23 de ani, mărturisise într-un interviu că suferă și azi din cauză că a fost victima bullyingului în adolescență.

O finalistă a concursului Miss Univers, găsită moartă în propria casă

Amber-Lee Friis, finalistă la concursul de frumusețe Miss Univers 2018, a fost găsită moartă în circumstanțe neclare, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit pe 18 mai, dar vestea tragică a fost confirmată de Talent Tree, agenția cu care lucra manechinul neo-zeelandez, abia pe 22 mai.

Informațiile despre circumstanțele morții lui Amber sunt puține și nu există încă o versiune oficială.

Poliția din Noua Zeelandă a declarat vineri, 22 mai, pentru USA Today că ofițerii au răspuns la un apel legat de “o moarte subită” pe 18 mai.

Nu sunt cunoscute rezultatele autopsiei.

Daily Mail a scris că este o sinucidere. Jumătate neo-zeelandeză, jumătate samoană.

Într-un interviu din 2018, Amber-Lee a mărturisit că a fost victima bullyingului la școală în perioada adolescenței de la Auckland.

Ea a spus a avut de suferit din cauza culorii pielii și a formei ochilor, “asta doar fiindcă sunt dintr-o familie pe jumătate samoană”.

Irina Shayk, fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo, a dezvăluit și ea recent că a suferit din cauza bullyingului. 

Violența psihologică – bullying este acțiunea sau seria de acțiuni fizice, verbale, relaționale și/sau cibernetice, într-un context social dificil de evitat, săvârșite cu intenție, care implică un dezechilibru de putere, are drept consecință atingerea demnității ori crearea unei atmosfere de intimidare.

Probleme cu greutatea

De asemenea, presa britanică a relatat că Amber-Lee a avut, de-a lungul vieții, probleme cu greutatea. La 16 ani, avea 96 kg.

“Atunci aveam o perspectivă negativă asupra tuturor lucrurilor. Mi se părea că sunt bătrână grasă, dar am gândit că nu asta vreau să fiu”, a spus ea, într-un interviu.

În doar șase luni, tânăra ajugea la 55 de kilograme. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării