main logo
434

O fetiță de 4 luni a murit sub soarele arzător, uitată în mașină de tată

O fetiță de doar patru luni și-a găsit sfârșitul într-o mașină, după ce tatăl ei a uitat-o pe înăuntru pe soare arzător, cât timp a stat la serviciu. Tragedia s-a întâmplat în orașul Phoenix din statul american Arizona.

O fetiță de 4 luni a murit sub soarele arzător, uitată în mașină de tată

Primele investigații ale poliției au scos la iveală faptul că bărbatul, în vârstă de 56 de ani - care este fie tatăl adoptiv al copilei sau îngrijitor - a luat-o cu el în autoturism în drum spre serviciu, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Din motive necunoscute, individul a lăsat-o pe copilă încuiată în mașină, la temperaturi de peste 32 de grade Celsius.

Mai mulți trecători au dat alarma, în timpul zilei, după ce au văzut-o pe copilă în agonie. Paramedicii au sosit rapid la fața locului, însă nu au mai putut decât să constate decesul.

Bărbatul care și-a uitat copila, apreciat în comunitate

"Copilul era probabil decedat de ceva timp și nu mai puteam interveni. Când a plecat de la serviciu, pe la ora 3:30, a realizat că a uitat copilul în mașină. 

El și soția lui sunt oameni mereu dispuși să-i ajute pe alții. Este o nenorocire ce s-a întâmplat", a declarat Rob McDade, căpitan la departamentul de pompieri din Arizona.

Nu sunt dovezi că ar fi existat premeditare în acest caz. Potrivit Mirror Online, bărbatul ar lucra în administrația unei școli.

"Inimile noastre sunt alături de colegul nostru, familia lui și tot cei care plâng această pierdere tragică", au transmis reprezentanții instituției.

Tamperatura aerului a fost de 32.2 grade Celsius marți, pe 1 octombrie, la momentul morții. Nu se cunosc câte grade erau în mașina în care se afla fetița.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării