main logo
733

O femeie din Odesa își caută cu disperare tatăl în Moldova

O femeie din Odesa își caută cu disperare tatăl din Republica Moldova. Ultima data, Maria Furnică l-a văzut 26 de ani în urmă.

O femeie din Odesa își caută cu disperare tatăl în MoldovaO femeie din Odesa își caută cu disperare tatăl în Moldova

Mai târziu, femeia a aflat că mai are un frate vitreg pe nume Alexandru, care locuiește în raionul Călărași, de unde este originar și tatăl ei. Deși, Maria spune că după atâția ani de când nu a mai auzit nimic despre propiul tată, ține să-l reîntâlnească neapărat în timpul apropiat, transmite Știri.md cu referire la btv.md.

"Dragi locuitori ai Republicii Moldova, vă rog din suflet să mă ajutați să aflu măcar ceva despre soarta tatălui meu, Ivan Furnică. Probabil el are nevoie de ajutorul meu. Eu nu sunt bogată, dar măcar moral vreau să-l suțin. Desigur, dacă el este în viață. Dacă nu, măcar voi merge la biserică. Ajutați-mă vă rog!"

Mama și tatăl Mariei s-au cunoscut în Ucraina, pe timpul când el servea patriei. Ultima dată, acasă la tatăl ei, femeia a fost când avea 10 ani. Acum ea are familia sa - un soț și trei feciori, care seamănă leit cu bunelul pe care vor să-l vadă. 

"Tatăl meu a lucrat la fabrica de conserve din Călărași împreună cu bunica. Arăta el practic ca mine, doar că avea mustăți."

Toți care cunosc măcar ceva despre tatăl femeei, sunt rugați să sune în redacția btv.md la numărul 0(231)-88-155.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării