main logo
1356

O femeie din Căușeni va sta 10 ani după gratii pentru tentativă de omor

O femeie din raionul Căușeni va sta peste 10 ani după gratii pentru tentativă de omor a unei locuitoare din același raion, care ar fi răspândit zvonuri despre ea.

O femeie din Căușeni va sta 10 ani după gratii pentru tentativă de omorPoza simbol

Potrivit Procuraturii generale, făptașa împreună cu victima au fost în ospeție, în aceeași localitate, atunci când prima a fost rugată de victimă să aducă de la ea unele alimente pentru masă, transmite Știri.md

Peste câteva zile, însă, făptașa pretinde că a răspândit zvonul că ea ar fi furat de la victimă suma de 300 de lei, atunci când intrase în domiciliul ei, la solicitarea acesteia.

Ca reacție la zvonurile pornite în sat, agresoarea a venit, pe neașteptate, acasă la victimă, unde a încercat să o omoare.

Potrivit sentinței de judecată, femeia ar fi făcut-o cu ajutorul unui cablu de antenă TV și un cuțit. Însă, în urma altercației, victima a reușit să iasă din casă și să strige vecinii după ajutor. Între timp, făptașa a reușit să părăsească casa acesteia.

În urma cercetărilor instanței de judecată, făptașa a fost condamnată la 10 ani și 6 luni de ispășire a pedepsei cu închisoarea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării