main logo
1686

O familie din R. Moldova s-a răsturnat cu mașina în România

O familie din Republica Moldova s-a răsturnat cu mașina la ieșirea din municipiul Huși în timp ce se îndrepta spre casă, după ce șoferul a intrat cu viteză într-o curbă și a derapat.

O familie din R. Moldova s-a răsturnat cu mașina în RomâniaO familie de moldoveni s-a răsturnat cu mașina pe un traseu din România

Echipajele medicale ale celor două ambulanțe trimise la caz au acordat la fața locului îngrijiri medicale victimelor accidentului care, ulterior, au refuzat să meargă la spital, transmite Știri.md cu referire la estnews.ro.

Curbele din zona municipiului Huși fac noi victime în rândul participanților la trafic. De această dată, este vorba de o familie din Republica Moldova care, într-o curbă la ieșirea din oraș, bărbatul de 56 de ani, aflat la volan, a pierdut controlul asupra direcției mașinii pe fondul vitezei cu care circula, a derapat și apoi s-a răsturnat în afara șoselei. 

Un martor a sunat la numărul de urgență 112, mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și poliție deplasându-se la locul accidentului.

„Cele două persoane aflate în mașină, respectiv conducătorul auto și o femeie de 53 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele ambulanțelor ajunse la accident. Ulterior, însă, au refuzat transportul la spital pe motiv că nu prezentau leziune grave”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului basarabean pentru vătămare corporală din culpă. 

Amintim că, un alt accident s-a produs ieri, 8 ianuarie, între localităţile Şercaia şi Perşani din România. În consecință, o moldoveancă de 38 ani a murit pe loc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării