main logo
15855

O elevă din clasa treia din Fălești, abuzată sexual de tatăl vitreg

Clipe de groază pentru o fetiță în vârstă de 9 ani, după ce a fost bătută și abuzată sexual mai bine de un an de către tatăl vitreg.

O elevă din clasa treia din Fălești, abuzată sexual de tatăl vitregO elevă din clasa treia din Fălești, abuzată sexual de tatăl vitreg

Diriginta sa a alertat oamenii legii, iar bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

Este vorba despre o elevă din clasa a treia a gimnaziului din localitatea Ciolacu-Vechi, care a fost observată de către dirigintă că avea mai multe vânătăi pe corp, iar după ce a anunțat poliția, s-a stabilit că aceasta a fost agresată și abuzată sexual de tatăl vitreg.

Solicitat telefonic, Ghenadie Gurițanu, șeful Procuraturii Fălești, a declarat pentru Deschide.md că în cadrul discuțiilor cu minora, de față cu psihologii, s-a stabilit că tatăl vitreg, pe parcursul anilor 2017-2018, la domiciliul său își satisfăcea pofta sexuală în formă perversă profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra.

„În prezent, victima se află sub supravegherea specialiștilor, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă vinovăția sa va fi dovedită, riscă să se aleagă cu o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani”, a precizat Gurițanu.

Potrivit oamenilor din localitate, bărbatul de 28 de ani, locuiește împreună cu mama fetiței, cu care are un copil în vârstă de 3 anișori. Ei fac parte din categoria familiilor social vulnerabile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării