576
2
O casă s-a dezintegrat după ce proprietarul a vrut să aprindă becul
576
2

În toiul nopţii, o explozie puternică a devastat casa unei familii din judeţul Iaşi, în care se aflau doi copii, părinţii şi bunicile.

Foto: captură video

Proprietara spune că dezastrul s-a produs în momentul în care fiul ei ar fi aprins becul în bucătărie şi că, cel mai probabil, a fost o acumulare de gaz. Victima a suferit arsuri pe mâini şi faţă, dar este în stare stabilă, spun doctorii, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

În urma deflagraţiei, casa familiei din comuna Holboca a fost devastată. Geamurile s-au spart, iar pereţii nu mai sunt întregi. Aproape de miezul nopţii, fiul proprietarei de 44 de ani a mers în bucătărie şi - spune aceasta - a încercat să aprindă becul, după câteva ore în care energia electrică a fost întreruptă.

În casă se aflau bunicile şi cei doi copii, însă cel mai grav rănit a fost tatăl copiilor. Din fericire, cei mici au scăpat doar cu o sperietură.

Oamenii s-au speriat cumplit şi spun că prima dată au crezut că este cutremur. Pompierii au venit imediat să-i ajute.

Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iaşi: ”Echipajele au constatat că deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. A rezultat o vicitimă, un bărbat de 44 de ani, care prezenta arsuri. Cauza probabilă a acestei explozii este acumularea de gaz.”

Proprietarii spun că au locuinţa asigurată.

Citește și
article image
Un minor a sustras 2.000 de euro din casa unui bărbat din...
0
170
article image
O maimuţă, găsită în curtea unei case din București
0
101
article image
Cum arată casa de milioane a celui mai bogat om al planetei
0
1942
article image
Cazul Caracal: Au fost găsite noi oase în casa lui...
0
2450