main logo
615

O bătrănă din Ungheni țintuită la pat a ars de vie

E vorba de o femeie în vârstă de 73 de ani și care era țintuită la pat. Ea a fost găsită carbonizată după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.

O bătrănă din Ungheni țintuită la pat a ars de vie

Potrivit declarațiilor lui Vladimir Gârbea, inspector în cadrul Direcției Situații Excepționale Ungheni, incendiul a izbucnit la ora 00:00. 

La momentul tragediei în casă se aflau soțul victimei, îngrijitoarea ei și nepoata minoră, transmite Știri.md cu referire la unghiul.com.

Aceeași sursă ne comunică că până la venirea echipajului de pompieri cei aflați în casă au încercat să stingă focul cu forțele proprii, însă flăcările erau prea mari. 

Focul a mistuit aproximativ 90 la sută din gospodărie.

Deși Vladimir Gârbea a precizat că, cauza izbucnirii incendiului se stabilește, primarul comunei Sinești, Iurie Țăruș, contactat de noi, ne-a spus că un motiv al incendiului ar fi o explozie a unui aparat electrocasnic: televizor sau reșou, pentru că focul a izbucnit instantaneu.

Tot el ne-a mai menționat că familia e una bună, nu se consuma alcool și nu își poate explica această tragedie. 

Autoritățile publice le vor oferi ajutor. Deocamdată restul membrilor familiei vor sta la fratele soțului victimei, care locuiește în vecinătate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării