main logo
5913

O bătrână din Capitală a vărsat apă rece peste copiii din curte

Deranjată de gălăgia copiilor din curtea blocului, o bătrână a decis să-i liniștească într-un mod mai puțin obișnuit. Aceasta a vărsat peste ei un lighean cu apă rece.

O bătrână din Capitală a vărsat apă rece peste copiii din curte

Totul s-a întâmplat aseară, 3 septembrie, pe strada Rahmaninov din sectorul Buiucani al Capitalei, transmite Știri.md

"În Moldova avem oameni extraordinari. Iată de exemplu vecina mea din casa de alături. Femeie în vârstă. Copii nu are. Ora 20:00. În curte un băiețel se joacă cu mingea. Nu strigă (subliniez, ei în genere nu vorbesc atunci când joacă fotbat). 

Dar ei îi este prea tare. Și în loc să iasă să roage copii să se joace în liniște, femeia a vărsat peste copii un lighean cu apă rece", a scris mama unuia dintre copii. 

Aceasta mai spune că a mers să bată la ușa bătrânei, însă aceasta nu a deschis. Ulterior, femeia a fost luată la rost peste geam și a recunoscut că a turnat apă peste copiii pentru că făceau gălăgie. Ea susține că este stadion unde minorii pot merge pentru a juca fotbal. 

Într-un final, mama copilul a constatat că „această țară va fi dusă de râpă nu de politicieni, nici de miliardele furate. O vor distruge femeile care în loc să vorbească - varsă apă peste copii”.

Totodată, ea a menționat că a luat deja legătura cu polițistul de sector urmând să facă o plângere.

Foto: Facebook - Лена Держанская

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării