main logo
8689

O adolescentă de 17 ani a dispărut de 9 zile. Părinții și rudele cer ajutor

O adolescentă de 17 ani a dispărut fără urmă de acasă. Părinții și rudele o caută disperați de 9 zile și cer ajutorul oamenilor.

O adolescentă de 17 ani a dispărut de 9 zile. Părinții cer ajutorColaj: știri.md

Romina Rotaru a ieșit din casă pe data de 11 ianuarie, iar de atunci apropiații nu cunosc nimic despre ea, transmite Știri.md

Aceasta era îmbrăcată în haine subțiri, iar ultima dată ar fi fost văzută în preajma Pieței Centrale și a Gării din centrul Chișinăului. 

Cei care au văzut sau cunosc unde se afla adolescenta sunt rugați să apeleze la numerele de telefon: 060 670 160 Victoria sau 060 197 016 Pavel sau la 112

"Avem nevoie de ajutorul vostru. Pe data de 11.01.2020 a plecat de acasa minora Romina Rotaru. Născută la data de 08.07.2002. A ieșit îmbrăcată în haine subțiri și încălțată într-o pereche de ghete. În timpul săptămânii curente a fost văzută în regiunea auto gara de sud. Și în regiunea pieței și a gării centrale Chișinău. Părinții și rudele sunt disperate. Dacă ați văzut-o, sau o veți cunoaște vă rugăm din suflet să apelați la numerele de tel. 060670160 Victoria sau 060197016 Pavel", se arată într-un mesaj de pe o rețea de socializare.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, a declarat că IP Hâncești a fost alertat ieri, 19 ianuarie, de o rudă care a anunțat că adolescenta Romina Rotaru ar fi dispărut de acasă pe 7 ianuarie. 

Aceasta a ținut legătura telefonică cu mama ei până pe 15 ianuarie, iar de atunci și până acum nu răspunde la apeluri.

Totodată, potrivit poliției, tânăra este originară din satul Voinescu, iar anterior a mai dispărut de la domiciliu.

Foto: facebook.com/Zaika Pavlusa

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării