15 septembrie, 12:01
497
2
Nopți albe la Criuleni: Ce abateri au depistat polițiștii timp de 2 zile
15 septembrie, 12:01
497
2

Nopți albe la pe străzile din Criuleni. Timp de 2 zile polițiștii au desfășurat acțiuni pentru diminuarea numărului de accidente rutiere și responsabilizarea șoferilor la un comportament respectuos.

Foto: captură video

Astfel, în urma măsurilor petrecute în perioada 11-12 septembrie, oamenii legii au înregistrat mai multe încălcări a Regulamentului Circulației Rutiere, transmite Știri.md.

Printre acestea se numără transportarea mărfurilor fără acte de proveniență, conducerea vehiculelor în stare de ebrietate, fiind pornite 3 cauze și a fost reținută o persoană care se afla în căutare pentru răpirea unui mijloc de transport.

Totodată, în unul din cluburile de noapte din orașul Criuleni, forțele de ordine au constatat că administratorul a admis încălcarea punctului 4.4. a Hotărârii Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică nr. 30 din 11 septembrie 2020 (Suspendarea activităţii cluburilor de noapte ce se referă la activitatea discotecilor incluse în codul CAEM 56.30 şi a ringurilor de dans incluse în codul CAEM 93.29, indiferent de denumirea de firmă a unităţii comerciale (ca exemplu: disco bar, club de noapte, karaoke, night club, discotecă, club etc.).

Prin urmare, acesta riscă o amendă contravențională.

În acest context, polițiștii din Criuleni anunță că nu vor tolera astfel de încălcări și vor continua desfășurarea măsurilor necesare pentru a nu admite astfel de abateri pe viitor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter