889
0
Motivul halucinant pentru care un bărbat a fost amenințat cu arma la Fălești
889
0

Un bărbat de 41 de ani a alertat poliția după ce a fost amenințat cu arma de un consătean de 58 de ani.

Totul s-a întâmplat pe 16 mai, în satul Mărăndeni din raionul Fălești.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că, din spusele victimei, făptașul avea un comportament agresiv și deținea un pistol cu gaze.

"Fiind audiat de polițiști, victima de 41 de ani a comunicat că a venit la casa bunelului soției sale, care se află vizavi de casa agresorului de 58 de ani pentru a cosi iarba. Între timp, în afara gospodăriei, de el s-a apropiat făptașul care i-ar fi poruncit să cosească iarba și de lângă gardul lui.

Pentru că a refuzat porunca, bărbatul s-a trezit cu un pistol la ceafă pe care l-a luat din mâna agresorului și l-a aruncat în ogradă. Prin urmare, buclucașul a început să-l înjure și chiar l-a amenințat cu răfuiala", ne-a spus Molceanov.

Cearta s-a încheiat cu un apel la 112, iar veniți la fața locului, polițiștii au depistat și ridicat un pistol pneumatic cu inscripțiile "KWC, made in Taiwan, cal. 177 4,5 mm.

Făptașul, care s-a dovedit a fi în stare de ebrietate a declarat că arma îi aparține, însă nu are acte pe ea.

Arma a fost ridicată și va fi transmisă la CTC si EJ pentru efectuarea constatării balistice.

Pe acest caz a fost pornită o cauza penală, iar făptașul riscă muncă în folosul comunității până la 240 de ore, amendă de până la 750 de lei sau un an de închisoare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter