main logo
28249

Momentul reținerii tinerilor care au dat buzna în 4 stații PECO din țară

Gruparea criminală, specializată în comiterea atacurilor tâlhărești în stațiile PECO din țară, a fost destructurată de polițiști.

Momentul reținerii tinerilor care au dat buzna în 4 stații PECO din țarăColaj: știri.md

Aceștia s-au dovedit a fi 3 tineri, cu vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani, originari din raionele Călărași și Rezina, transmite Știri.md

Potrivit poliției, la domiciile lor au fost efectuate percheziții, unde au fost depistate şi ridicate mai multe bunuri care au fost folosite în timpul comiterii infracțiunilor.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore, iar la moment se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație.

Amintim că 4 stații PECO din țară, dintre care 3 amplasate în Chișinău și una în raionul Strășeni, au fost supuse atacurilor tâlhărești, în doar o lună, în care infractorii erau înarmați.

După ce una din stațiile PECO, din sectorul Rîșcani al Capitalei, a fost supusă unui furt la sfârșitul lunii decembrie anul trecut, de unde au fost sustrase 38.900 de lei, au urmat 3 atacuri tâlhărești, unde infractorii erau înarmați și deghizați cu măști și haine negre. 

Suma totală a pagubei înregistrate în urma comiterii acestor infracțiuni este de 170.000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării