main logo
758

Momentul în care rapperul Nipsey Hussle este împușcat mortal

Momentul în care rapper-ul Nipsey Hussle a fost împușcat mortal, în fața magazinul său de îmbrăcăminte din Los Angeles, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Momentul în care rapperul Nipsey Hussle este împușcat mortal

În imagini se vede cum un bărbat se îndreaptă liniștit spre o mașină parcată în fața magazinului Marathon Clothing, lângă care stăteau trei inși, printre care și rapperul de 33 de ani, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

După câteva secunde, se poate observa cum Hussle cade răpus de gloanțe, în timp ce oamenii aflați în jur încearcă să fugă, potrivit imaginilor furnizate de Daily Mail.

Atacatorul este văzut trăgând câteva gloanțe de la depărtare, după care se apropie și continuă să tragă.

Surse au declarat, pentru TMZ, că atacatorul ar fi avut o discuție aprinsă cu rapperul înainte de incidentul de duminică. Acesta s-ar fi dus să facă rost de o armă, simțindu-se jignit de Nipsey Hussle.

Hussle, al cărui nume real a fost Ermias Asghedom, a fost împușcat de mai multe ori și a fost pronunțat mort după ce sa ajuns în spital.

Alte două persoane au fost rănite. Acestea din urmă se află în stare stabilă.

Nu cu mult înainte de tragedie, rapperul a lăsat pe Twitter ceea ce avea să fie ultimul său mesaj: ”Este o binecuvântare să ai dușmani puternici”. Tot înainte de atac a făcut o poză cu un copil, fan al său, în fața magazinului.

Poliția îl caută pe suspectul descris ca un bărbat de culoare.

Nominalizat la premiile Grammy, Nipsey Hussle a crescut în sudul Los Angeles-ului și a vorbit adesea despre apartenența sa la o bandă de cartier în anii adolescenței. Ar fi avut legături și cu o celebră bandă - Rollin 60′s Neighborhood Crips din Los Angeles, care era formată din persoane de culoare implicate în jafuri, trafic de droguri, crime, furturi de mașini sau vandalism.

În stare de șoc, multe vedete au scris mesaje emoționante pe rețelele de socializare. ”Nu are niciun sens. Sufletul meu este zdruncinat de această veste. Îmi pare rău că i s-a întamplat asta lui Nipsey Hussle”, a scris Rihanna.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării