22 mai, 2019 11:33
1 205
0
Momentul în care o mașină din cele 13 ia foc în Capitală
22 mai, 2019 11:33
1 205
0

Momentul în care o mașină din cele 13 ia foc în Capitală a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere.

Incendiul a fost filmat pe strada Hâncești din cartierul Telecentru al Capitalei, transmite Știri.md.

Imaginile video au fost publicate de Publika TV.

Din imaginile video se vede cum o persoană necunoscută se apropie de o mașină, ulterior aceasta este cuprinsă de flăcări.

Menționăm că poliţiştii din Capitală au iniţiat cauze penale după ce au examinat imaginile video surprinse de camerele de luat vederi în cazul maşinilor care au ars în weekend în sectoarele Ciocana şi Centru.

Potrivit polițiștilor, în secvenţele video de pe camerele de supraveghere instalate în parcarea subterană, dar şi în adiacentul locuinţelor au observat prezenţa unor siluete în preajma autoturismelor, care ulterior au luat foc. 

În ambele cazuri, poliţiştii au iniţiat cauze penale pentru distrugerea intenţionată a bunurilor străine. 

Știri.md amintește că 13 mașini au fost cuprinse de flăcări la data de 18 mai în Capitală.

Primul caz a fost înregistrat la ora 01:40 în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hâncești 142/2  din mun. Chișinău. 

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au stabilit că automobilul de model “Mercedes-Benz” a fost cuprins de flăcări în timpul staționării.

Focul a distrus circa 80% din automobil, afectând parțial alte 5 autovehicule parcate în apropiere. 

Totodată, pompierii au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu similar ce s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo 61/6 din mun. Chișinău. 

Conform datelor IGSU, 4 mașini cuprinse de flăcări în timpul staționării au afectat alte 3 autovehicule parcate în apropiere. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter