21 mar, 2019 19:46
3 696
3
Momentul în care mașina Poliției se răstoarnă în Chișinău
21 mar, 2019 19:46
3 696
3

Un accident grav cu implicare unui automobil al Inspectoratului Național de Patrulare s-a produs în centrul Capitalei.

Accidentul a fost înregistrat astăzi, în jurul orei 16:50, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu strada Serghei Lazo,transmite Știri.md.

"Automobilul de model Toyota Auris, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare, din direcția străzii Petru Movilă spre strada Sfatul Țării, la intersecția cu strada Serghei Lazo efectuând manevra de virare spre stânga, fără ca să se asigure, a comis ciocnirea automobilului de model Dacia Duster al INP, care se deplasa regulamentar cu prioritate din sensul opus al automobilului precizat", se arată într-un comunicat emis de oamenii legii.

Potrivit poliției, angajatul INP a reacționat prompt și a evitat ciocnirea frontală. Astfel, a virat spre un pilon, apoi s-a inversat. 

La volanul mașinii de model Toyota se afla o femeie în vârstă de 42 de ani.

Potrivit INP, femeia a încălcat punctul 56 sub 2. al Regulamentului Circulației Rutiere: „În cazul virării la stânga sau întoarcerii, conducătorul de vehicol trebuie să cedeze trecerea vehiculelor care vin din sens opus și se vor deplasa înainte sau la dreapta”. 

Pe cazul dat Inspectoratul Național de Patrulare a inițiat o anchetă internă, în cadrul căreia vor fi apreciate legalitatea și corectitudinea acțiunilor angajaților implicați în caz.

Cazul a fost înregistrat și urmează de a fi examinat de organele competente.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter