main logo
1026

Momentul în care 4 dealeri de droguri sunt puși la pământ de mascați

O grupare infracțională, specializată în prepararea și comercializarea drogurilor de tip PVP, a fost destructurată în urma unor ample acțiuni întreprinse de către oamenii legii. Patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Momentul în care 4 dealeri de droguri sunt puși la pământ de mascațiMomentul în care 4 dealeri de droguri sunt puși la pământ de mascați

În perioada de documentarea au fost inițiate măsuri speciale de investigații, având scopul stabilirii tuturor membrilor grupului criminal, implicați nemijlocit în transportarea și comercializarea drogurilor în cantități deosebit de mari, în orașul Anenii Noi, transmite Știri.md

Astfel, în urma investigaților, au fost acumulate probe, care demonstrează implicarea în comiterea infracțiunii a patru persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, din Anenii Noi, care au fost reținute în flagrant, în timpul realizării drogurilor. 

În rezultatul efectuării acțiunilor de urmărire penală, au fost depistate și ridicate telefoane mobile, cartele SIM, droguri de tip PVP, utilaje artizanale de consumare a drogurilor și mijloace bănești obținute din activitățile tenebre.

Investigațiile continuă în vederea destructurării întregului grup criminal.

Bănuiții riscă de la 7 până 15 ani de închisoare.

Menționăm că, PVP este un drog sintetic - analogul unui drog puternic. Acesta are un preț accesibil pe piață față de aceeași heroina, însă acțiunea de distrugerea a organismului este mult mai rapidă. Pentru o doză de PVP un consumator de droguri achita 300-400, de lei, pentru 1 gram de PVP – 800-1.000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării