main logo
1752

Moldoveanul dispărut în Ucraina, de negăsit. Rudele cer ajutor

Bărbatul de 37 de ani, care a dispărut, în Ucraina, în timp ce se întorcea din Moscova, de negăsit. A trecut deja o lună de când, rudele încearcă să-i dea de urmă, însă, până la moment, fără niciun rezultat.

Moldoveanul dispărut în Ucraina, de negăsit. Rudele cer ajutorFoto: echipa.md

Vasile Barbăroș este originar din Florești, și suferă de de epilepsie. Acesta a dispărut în data de 20 iulie, în orașul Tulcin, Ucraina, în timp ce se întorcea acasă din Rusia, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Bărbatul se afla la Moscova la muncă în ziua când a suportat cinci crize de epilepsie. Patronul său, spun rudele bărbatului, l-a sfătuit să se întoarcă acasă, plătindu-i unui șofer moldovean mai mulți bani decât ar costa drumul spre Chișinău ca acesta să aibă grijă de bolnav.

Ajunși în orașul Tulcin, Ucraina, Vasile a coborât din microbuz la o benzinărie împreună cu ceilalți călători și nu s-a mai întors. Nu a luat cu el nici geanta și nici actele. Era îmbrăcat sumar, într-un pulover gri și pantaloni scurți din blugi.

Imaginile de pe camerele de vederi din benzinărie, pe care sora dispărutului a fost să le vadă, arată că microbuzul s-ar fi aflat acolo în jur de două ore. Șoferul însă susține că l-ar fi căutat vreo șapte ore, împreună cu ceilalți călători. Deși chiar el susține că Vasile, când a coborât, avea un comportament neadecvat, l-a lăsat de izbeliște în starea în care se afla.

Rudele lui Vasile spun că au informații că el s-ar plimba prin împrejurimile orașului Tulcin și cer ajutorul celor care pot să-l întâlnească. S-ar putea că bărbatul, de la crizele de epilepsie pe care le-a avut, să nu aibă coerență în gândire.

De aceea, familia vă roagă să anunțați imediat poliția din Tulcin, serviciul 112, fie rudele la tel: 069368290 (Diana).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării