main logo
1080

Moldoveanul căutat pentru accident soldat cu deces, reținut în Italia

Un moldovean căutat la noi în țară pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate și producerea unui accident, soldat cu moartea unei persoane a fost arestat în Italia. Bărbatul a fost prins, din nou, în stare de ebrietate la volan.

Moldoveanul căutat pentru accident soldat cu deces, reținut în Italia

Presa din Italia scrie că pe numele moldoveanului a fost emis un mandat internațional de arest în data de 29 aprilie 2016, de către Curtea de Apel Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Totul s-ar fi întâmplat în 2015, în raionul Călărași. Bărbatul, fiind în stare avansată de ebrietate, ar fi tamponat un pieton, în timp ce se deplasa pe drumul ce leagă orașul Călărași de satul Vălcineț. Impactul a fost atât de puternic, încât victima a decedat.

Atunci, moldoveanul a reușit să fugă din țară și să se ascundă în Italia.

În octombrie 2018, acesta a ajuns din nou, pe mâna poliției, doar că de această dată, a celei din Italia. Acesta a fost prins, la fel, în stare de ebrietate la volan. Atunci, acesta a rămas fără permis, dar și fără mașină. Bărbatul însă nu s-a prezentat la ședința de judecată, și a început să fie căutat și de poliția din Italia.

În cele din urmă, bărbatul a fost depistat, iar acum, forțele de ordine din Italia urmează să ia o decizie legală în privința moldoveanului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării