main logo
908

Moldoveanul care a suferit în urma atacului terorist în Israel își revine

Tânărul din Moldova, Alexandr Dvorovschii, care a suferit unui atac terorist ce a avut loc în Ariel, Israel își revine după operație.

Moldoveanul care a suferit după atacul terorist din Israel își revineMoldoveanul care a suferit după atacul terorist din Israel își revine

Acesta a început să respire și să vorbească cu oamenii din jur, transmite Știri.md cu referire la bloknot-moldova.md.

În această dimineață, din spitalul Beilinson unde este internată victima, a apărut o informație precum că starea de sănătate a acestuia este stabilă. În ciuda faptului că are de înfruntat un proces greu de recuperare, acum viața lui se află practic în afara oricărui pericol.  

Potrivit presei din regiune vesti.co.il, atacatorul în vârstă de 20 de ani, care a săvârșit masacru, nu a fost încă găsit, însă autoritățile din Israel continuă căutările lui. 

Anterior Știri.md a scris despre faptul că tânărul Alexandr Dvorovschii, care s-a repatriat în Israel din Moldova după ce fratele său se află în stare gravă la spital, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l salva

Atacul terorist a avut loc pe 17 martie în Ariel, Israel. În urma incidentului au avut de suferit 3 soldați - tânărul din Moldova și un bărbat de 47 de ani, tatăl a 12 copii, care din nefericire a decedat.

De asemenea, a fost omorât încă un tânăr de 19 ani, care avea gradul de sergent superior în armata israelită.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării