650
0
Moldovean reținut la frontieră cu un autoturism furat din Franța
650
0

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism care figurează în bazele de date ca fiind furat din Franţa.

Autoturismul de marca Citroen DS7 Crossback, an de fabricaţie 2018, în valoare de 167.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, transmite Știri.md.

În data de 17 iunie, la Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din R. Moldova C. V., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Citroen DS7 Crossback, an de fabricaţie 2018, înmatriculat în Franţa, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

În baza analizei de risc, existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind vehicul furat, semnalare introdusă de autoritățile din Franţa.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a preluat autoturismul la rugămintea proprietarului, un cetăţean francez, care l-a rugat să îl transporte în R. Moldova. Acesta a mai declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter