main logo
420

Moldovean, reținut în Italia, suspectat că a furat 2 biciclete electrice

Un moldovean de 20 de ani a fost reținut în Italia, suspectat că a furat două biciclete electrice, în valoare de 5.000 de euro.

Moldovean, reținut în Italia, suspectat că a furat 2 biciclete electrice

Totul s-a întâmplat în noaptea de 30 iunie, în jurul orei 02:00, în comuna Torbole din Trento, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Presa locală scrie că moldoveanul, împreună cu complicele acestuia, au ajuns în vizorul oamenilor legii după ce, camerele de supraveghere ale unui hotel au surprins cum aceștia sar gardul și intră pe teritoriul hotelului de unde fură două biciclete electronice, după care ar fi părăsit teritoriul hotelului. Angajații au sunat la carabinieri.

La fața locului au venit oamenii legii care s-au luat după suspecți. Unul dintre ei a reușit să scape, abandonând bicicleta furată în mijlocul străzii, moldoveanul însă a fost reținut și încătușat.

Tânărul moldovean are 20 de ani, nu are viză de reședință, și a mai fost anterior judecat pentru furturi în Italia. Oamenii legii au constatat că moldoveanul, împreună cu complicele său, au furat bicicletele din mașina unor turiști, care s-au cazat în hotel.

În cele din urmă, bicicletele, în valoare de 5.000 de euro au fost întoarse proprietarilor. Moldoveanul se află, în prezent, după gratii și își așteaptă sentința. 

Totodată, poliția din Italia întreprinde toate măsurile pentru a da de urmele celuilalt suspect.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării