13 ianuarie, 13:01
157
0

Moldovean, prins la frontieră cu un permis fals obţinut cu 350 de euro

13 ianuarie, 13:01
157
0

Un moldovean de 34 de ani a fost depistat cu un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova care ar fi fals.

Moldovean, prins la frontieră cu un permis fals obţinut cu 350 de euro

Cazul a avut loc în dimineața zilei de azi, 13 ianuarie, în jurul orei 06:30 în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, transmite Știri.md.

Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Cehia.

Bărbatul a prezentat la control mai multe documente, precum şi un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, având imprimată fotografia sa, despre care poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitate. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul în luna aprilie în Cehia, de la un conaţional ale cărui date nu le cunoaşte, plătind suma de 350 de euro, având cunoştinţă că este fals.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter