main logo
837

Moldovean, prins în România cu alcool și țigări de circa 5,5 milioane de lei

Un moldovean în vârstă de 33 de ani a fost prins în România cu bunuri de contrabandă în valoare de aproape 1.400.000 de lei românești, ceea ce constituie aproximativ 5,5 milioane de lei moldovenești.

Moldovean, prins în România cu alcool și țigări de 5,5 milioane de lei

Cazul a avut loc la data de 29 mai, transmite Știri.md.

Potrivit poliției de frontieră din țara vecină, reținerea a avut loc la intrarea în municipiul Huşi din România.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport condus de moldovean, au fost descoperite în colete 25.999 pachete de ţigări de diferite mărci, 1.230 kg de esenţe aromatice pentru narghilea şi 74 litri de băuturi alcoolice, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Audiat, bărbatul și-a recunoscut vina și a declarat că produsele de contrabandă urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din Paris.

Totodată, polițiștii de frontieră menționează că la data de 30 mai într-o parcare din localitatea Râşeşti au mai identificat un alt autocar staţionat. 

În urma controlului efectuat asupra acestuia au mai fost descoperite în coletele transportate,  26.470 pachete de ţigări de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate şi a împrejurărilor în care au fost săvârşite faptele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării